Ontruimingen

Ontruimingen Woningen/bedrijven

Staat het ontruimen van een woning op de agenda? Dit kan door recent overlijden, een verhuizing of een faillissement. Zeker als het niet om uw pand gaat, kan dit overbodig veel rompslomp met zich meebrengen. Dan wilt u graag dat alles soepel verloopt en uw spullen in goede orde worden ontruimt. Wij zijn de woningontruiming specialist in de Regio Midden met jaren ervaring die op discrete werkwijze en goede zorg voor uw inboedel zorgen en de woning of bedrijfspand bezemschoon opleveren.

Wij leveren uw woning of bedrijf bezemschoon op

Bij volledige woningontruiming houden wij rekening met iedereens wensen. U kunt voorkeuren hebben, maar een woningbouwvereniging heeft ook bepaalde eisen waaraan de woning moet voldoen bij het afstaan. Wij als ervaren ontruimers weten waar wij rekening mee moeten houden bij de aanlevering, zodat u zich daar niet meer druk om hoeft te maken. Daarnaast verrichten wij ook aan een breed scala aan reparatiewerken en werkzaamheden. Denk hierbij aan het vullen van gaten in de muur, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen, of een volledige vloer verwijderen. Wij nemen het werk uit handen.

Neem contact met ons op

Maak nu kennis met onze servicegerichte en klantvriendelijke werkwijze en laat uw zorgvuldig informeren wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op zeer korte termijn schakelen en u helpen met de ontruiming van de woning of bedrijfspand. Bel ons vrijblijvend op 0626712727 om een afspraak in te plannen voor een complete woningontruiming. Wij staan graag voor u klaar.

Uw wereld pakket voor pakket bezorgen

Wij zorgen ervoor dat U pakket zorgeloos van A naar B gaat!

We bieden het complete assortiment transport- en opslagdiensten vanuit onze strategisch gelegen distributiecentra in Utrecht.

Abonneren    Ik ga akkoord met al uw voorwaarden en beleid

    © Copyright 2023 All right reserved.