Busvervoer

Geniet snel en zorgeloos van uw complete verzorgde busreis

Van studiereis of personeelsvervoer tot luxe touringscar voor evenementen
Door de grote diversiteit in voertuigen heeft euro express altijd de touringcar die u zoekt! of het nu voor een klein of groot gezelschap is, peereboom heeft luxe touringcars van 20 t/m 89 personen
Alle touringcars zijn standaard uitgerust met gordels, airconditioning, luchtvering, dubbele zonwerende beglazing, stereo geluidsinstallatie, leeslampjes, verstelbare rugleuningen en twee passagiersdeuren aan de instapzijde met uitzondering van de Amerikaanse schoolbus. Bijna al onze touringcars zijn voorzien van een toilet, koelkast, koffieautomaat en een video of dvd installatie.
Duurzaamheid is een begrip dat in onze samenleving niet meer weg te denken is. Van de vervoersbranche wordt verwacht dat zij hier invulling aan geeft door milieuvriendelijker te werken en zich te houden aan de nieuwste normen. Euro Express rijdt alleen met recent materieel die voldoen aan de nieuwste richtlijnen op het gebied van milieu. Zo brengen wij bussen op de weg met maximaal comfort en minimale uitstoot.

Uw partner voor busvervoer van A naar B!

Bus huren? Bel ons direct op 06-26712727 of vraag vrijblijvend een prijs aan

We bieden het complete assortiment transport- en opslagdiensten vanuit onze strategisch gelegen distributiecentra in Utrecht.

Abonneren    Ik ga akkoord met al uw voorwaarden en beleid

    © Copyright 2023 All right reserved.