Over Ons

Euro Express Utrecht

Wie zijn wij?

Euro Express Utrecht bestaat uit een jong en dynamisch team met ervaring in de transport en logistiek. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren ieder zijn of haar eigen expertise kunnen ontwikkelen. Met deze kennis organiseren wij transporten naar verschillende bestemmingen, hierdoor kunnen wij uw organisatie van A tot Z ontlasten. Onze mensen maken dagelijks het verschil, zij zijn immers het gezicht naar de klant Voor elke uitdaging bieden wij een passende oplossing en nemen wij graag alle mogelijke transporten en logistieke zorgen uit handen. Wij zijn goed bereikbaar, betrouwbaar en snel. Kortom, uw transportspecialist voor al uw nationale en internationale transporten.
Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in de regio Utrecht, van luxe touringcar, tot VIP bussen, bij Euro Express Tours kun je elk type bus met chauffeur huren voor alle soorten busvervoer. Vanuit Utrecht staat het vaste team van Euro ExpressTours elke dag voor u klaar om uw personenvervoer te regelen. Ruime ervaring, passie voor busvervoer en persoonlijke betrokkenheid maakt voor ons elke dag weer leuk
img img img
img

10

jaar ervaring

Uw wereld pakket voor pakket bezorgen

Wij zorgen ervoor dat U pakket zorgeloos van A naar B gaat!

We bieden het complete assortiment transport- en opslagdiensten vanuit onze strategisch gelegen distributiecentra in Utrecht.

Abonneren    Ik ga akkoord met al uw voorwaarden en beleid

    © Copyright 2023 All right reserved.